Rum & Aguardiente

 

Ron Medellín is een rum met een natuurlijke rijping en honing- en vainillesmaak. Goed in balans en elegant voelt zij zacht op het palaat.

Aguardiente is een witte rum waarbij tijdens de destillatie anijssmaak wordt toegevoegd en de drank geen rijping heeft. Met een alcoholpercentage van 29% mag deze drank om die reden geen rum meer genoemd worden. Wel is helder dat dit proces anders is dan europese anijslikeuren ondergaan en daarom niet te vergelijken is.

Koffie

Café Bosque Adentro is een finca ten zuiden van Medellín in het departement Antioquia iets ten noorden van de bekende koffiedriehoek in Colombia. Ongebrande bonen worden geïmporteerd richting branderijen in de EU. In de nabije toekomst zal een koffielijn worden gecreëerd onder privaat merk.
Maatbier

Bier uit de Betuwe met zoveel mogelijk ingrediënten uit dito regio. 3 broers zijn samen deze brouwerij begonnen en momenteel is het bier al verkrijgbaar in landwinkels, wat supermarkten en horeca. 
Wijn

 

De wijn die geïmporteerd wordt is afkomstig van een wijnboer uit Chile. Zij hebben witte, rosé en roden wijnen in het assortiment. Carmenére is een druif die veel gebruikt wordt. Dit gebeurt met regelmaat in de mix met andere druivensoorten zoals Cabernet Franc, merlot, Cabernet sauvignon. Chardonnay en Sauvignon worden voor de witte wijnen gebruikt met uitzonderingen. Geisers in dat gebied zorgen voor een unieke samenstelling van de grond waardoor de wijnen een uniek karakter meekrijgen.

PaísaNL

© 2018 PaísaNL created with Wix.com

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now